Ford Credit finansiering

Ford Credit - finansiering uden omveje

Behovet for en ny bil kan hurtigt opstå, og når det gør, er det vigtigt, at der er gode finansieringsmuligheder. Måske står du i den heldige situation, at der skal være plads til en mere på bagsædet, eller også ønsker du blot ny teknologi, forbedret komfort og dermed større køreglæde. Hvad end grunden måtte være, så er det vigtigt at sikre den bedste finansiering, som er til at finde ud af, og en finansieringspartner, du kan stole på.

Ford Credit tilbyder transparente og fair finansierings-løsninger, der passer til stort set alle bilkøberes behov i forbindelse med køb af både nye personbiler, varebiler og firmabiler samt brugte biler.


Kontakt os for mere information


Vigtig information

Finansiering via Ford Credit (Santander Consumer Bank)

Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 21 90 60 eller email. Telefonerne er åbne mandag til fredag i tidsrummet 9.00 – 15.00.

Hvor kan jeg klage?

Hvis du ikke er tilfreds med Ford Credits behandling af din sag, kan du sende en skriftlig klage til os:

Ford Credit
Stamholmen 149, 5. sal.
2650 Hvidovre

Hvis du ønsker at klage over vores håndtering af din klage, skal du kontakte Nævnenes hus.

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg 

Online
http://www.naevneneshus.dk

Før du køber:

Ford Forsikring


Ford Forsikring er en af markedets bedste forsikringer, både for privatpersoner og virksomheder. Læs mere om de ekstra fordele herunder:


Aldrig uden bil
Med Ford Forsikring har du altid en bil til rådighed. Er din bil på værksted efter en skade eller på grund af tekniske problemer, får du en erstatningsbil til rådighed, mens din egen bil er på et af de autoriserede værksteder, som If altid henviser til.


Undgå uforudsete udgifter
Din Ford Forsikring dækker uforudsete gear, motor- og maskinskader på biler til og med 7 år, som ikke har kørt mere end 150.000 km. Det giver ekstra tryghed for dig, når den normale garanti ikke gælder længere. Du undgår med andre ord typisk store og uventede udgifter, når du har vedligeholdt din bil.

Få en ny bil ved totalskade
Er du uheldig, og din bil bliver totalskadet, giver Ford Forsikring dig en ekstra god og fleksibel erstatning:
• Er bilen nyere end 3 år, får du erstatning til at købe en ny, tilsvarende Ford model
• Er din bil over 3 år, erstatter vi den til handelsprisen plus 15% ekstra

Høj rabat ved køb af flere forsikringer;
Er du privatkunde, kan du med din Ford Forsikring få glæde af fordelagtige rabatordninger på øvrige privatforsikringer i If. Samler du dine forsikringer hos If, får du op til 15% rabat på næsten alle dine forsikringer og en række andre fordele. Vil du høre mere om alle de mange fordele som du får udover Ford Forsikring, så ring til If på telefonnr. 70 12 12 30.

Læs mere om Ford Forsikring


Ford Garanti


Basisgaranti

Vores Ford fabriksgaranti giver dig 100% tryg kørsel i op til 2 år. Alle reparationer udføres efter de højeste kvalitetsstandarder. Og hvis du sælger din Ford, følger den resterende del af garantien naturligvis med bilen - en virkelig stor ekstra fordel for den nye ejer.


Reservedelsgaranti

Ford forhandlere/autoriserede Ford reparatører anvender udelukkende originale Ford reservedele til garantireparationer. Disse reservedele opfylder vores strenge krav til kvalitet og sikkerhed, hvilket betyder, at ydeevnen og værdien af din bil bevares.


Lakgaranti

Din lakgaranti begynder og ophører samtidig med din Ford basisgaranti. Se servicemappen til din bil (servicehæftet) for garantiperioderne for din bil.


Garanti mod rustgennemtæring

Karrosseriet på din Ford er dækket mod rustgennemtæring indefra i op til 12 år (afhænger af modellen). For fortsat garantidækning skal din Ford karrosseri- og lakkontrolleres regelmæssigt (hvilket kan kombineres i forbindelse med de planmæssige eftersyn) som beskrevet i servicemappen.


Gratis vejhjælp de første 2 år

Hvis din bil går i stykker eller ikke kan starte, er Ford Assistance klar til at hjælpe i stort set alle europæiske lande. Det kræver blot et telefonopkald, så kommer hjælpen – hvad enten der er brug for reparation på stedet, bugsering, en lånebil, indkvartering, hjælp til at komme hjem eller et hvert andet af vores servicetilbud. Se servicemappen til din bil (servicehæftet) for Ford Assistance-perioderne for din bil. 

 

Kontakt os

 


Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Andersen Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Andersen Biler A/S


Anmeldelser