Andersen Biler, Transit Erhvervscenter i Ballerup

Andersen Biler Erhverv - Personbiler

Andersen Biler Ford Erhverv hjælper virksomheder af enhver størrelse. Ligegyldigt hvad du har brug for, er vores engagerede team af rådgivere her for at hjælpe dig, med at finde præcis den rigtige type køretøj – og vi kan garantere at du vil få samme hjælp uanset om du leder efter en enkelt bil eller en hel bilflåde.


Erhvervsservice

Vores Erhvervsafdeling har adgang til et kæmpe lager af nye og brugte Ford personbiler, hvilket betyder at vi kan tilbyde vores kunder et fremragende udvalg af alle populære modeller. Derudover er mange af vores biler klar til omgående levering eller kan blive bestilt til at opfylde individuelle behov.

Vores erfarne team vil også arbejde sammen med dig for at finde frem til den helt rigtig finansieringsløsning som passer til dine forretningsbehov. Vi vil guide dig gennem alle eksisterende muligheder – Lejekontrakt, Operationel Leasing, Personlig Kontrakt, Betinget / Ubetinget Salg – og hjælpe dig med at forstå det hele, så du kan være sikker på at du træffer den rigtige beslutning. For at gøre det så stress-fri som muligt for at købe din nye bil (er) vil vi også tilbyde følgende serviceydelser:

  • Bestil testbiler
  • Arrangere et on-site virksomhedsbesøg på et belejligt tidspunkt for dig
  • Hjælp med at forstå vilkår og betingelser der er rigtige for dig
  • Håndtering af dine bil serviceringsforespørgsler
  • Bilomkostninger vedrørende opkøb, ejerskab og beskatningsoplysninger


Hvis du vil vide mere om, hvordan Andersen Ford Erhverv kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte en af vores specialiserede rådgivere.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at besøge vores butik i Ballerup.

Se Fords store udvalg af biler til erhverv (ombyggede personbiler, gulplade biler, firmabiler) samt finansierings- og erhvervsleasing løsninger, som passer præcis til din virksomhed her.

Kontakt os

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Andersen Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Andersen Biler A/S


Anmeldelser