Brancheorganisationerne og medierne taler meget om en fremtidig mangel på især teknikere på bilværkstederne. Bilbranchen er i rivende udvikling og står overfor mange store og spændende forandringer. De el-drevne biler og de mange nye teknologier stiller helt andre krav til uddannelse end tidligere. Vi tager et ansvar et ansvar i at øge unges interesse og tiltrækning til bilbranchen – derfor åbner vi hos Andersen Biler A/S dørene op for erhvervspraktikanter. 

 

Formålet med erhvervspraktik hos os er at er at give unge mennesker i 8. eller 9. klasse i folkeskolen en relevant indsigt og erfaring fra arbejdsmarkedet og give dem en vis viden om et job. Det kan enten være viden om salg og kundeservice, hvordan det er at være Ford-tekniker, Lagerschef og mange andre spændende jobfunktioner. Dette kan være med til at styrke valg af uddannelse og erhverv. 

 

Vi ser en stor mulighed i at udnytte dette potentiale, og måske i sidste ende sige velkommen til nye medarbejdere her hos os. 

 

Er du ung folkeskoleelev, eller forældre til en, som har passion for teknik og computere? Så kontakt Andersen Biler A/S i netop din by nu.


Se en liste over vores afdelinger, der står klar til at tage imod erhvervspraktikanter og tag kontakt for en nærmere aftale:


Andersen Biler A/S Hillerød: 

Kontakt Rasmus Olsen på Tel: 48 20 04 51 eller E-mail: [email protected]

Du er også velkommen til et kig forbi Lokesvej 4, Hillerød. 


Andersen Biler A/S København N.: 

Kontakt Martin Johnsen på Tel: 88 77 55 61 eller E-mail: [email protected]

Du er også velkommen til et kig forbi Rovsinggade 78, København N. 


Andersen Biler A/S Søborg: 

Kontakt Martin Clair Svendsen på Tel: 30 68 55 50 eller E-mail: [email protected]

Du er også velkommen til et kig forbi Gladsaxe Møllevej 14, Søborg. 


Andersen Biler A/S Tåstrup: 

Kontakt Jørgen Mathiasen på Tel: 23 68 67 96 eller E-mail: [email protected]

Du er også velkommen til et kig forbi Husby Alle 7-9, Tåstrup. 


Kontakt os