Ford Erhvervs forhandlere

Andersen Biler Ford Erhverv - Varebiler og firmabiler

Andersen Biler Ford har sin egen erhvervsstyrke som kan løse alle jeres behov indenfor erhvervsbiler.

Vi hjælper med at skabe overblik og sammensætte den helt rigtige transportflåde, der passer til netop jeres virksomhed.

Uanset om I er til operationel leasing, finansiel leasing eller almindelig finansiering, så står vores erfarne erhvervskonsulenter klar til at hjælpe jer. Vi kan hjælpe med at skræddersy netop den løsning, der passer til jeres virksomhed og behov.

Mød jeres erhvervsforhandler herunder: 

Gå til Ballerup, København, Gladsaxe, Taastrup, Hillerød eller Frederikssund. • Lars Christensen

  Lars Christensen

  Ford forhandler: Ballerup
  Erhvervssalgschef

  Tlf: 30 30 47 41

  Mail:[email protected]

  Lars: "Jeg er en erfaren erhvervschef og sætter tillid og troværdighed frem for alt, og så er en skovl en skovl og en spade en spade"

 • Thomas Bram

  Thomas Bram

  Ford forhandler: København
  Erhvervskonsulent

  Tlf: 50 60 55 10

  Mail:[email protected]

  Thomas: "Med over 25 års erfaring får du hos mig en enestående, sublim og relevant rådgivning indenfor erhvervskøb, leasing, udstyr, indretning, forsikring, serviceaftaler og bildekoration – kom forbi KBH flotteste FORD Erhvervscenter og få byens bedste kaffe og en forståelig snak om din næste gulpladebil."

 • Henrik Hollænder

  Henrik Hollænder

  Ford forhandler: Gladsaxe
  Erhvervskonsulent

  Tlf: 23 68 67 68

  Mail:[email protected]

  Henrik: "Jeg er din fleksible samarbejdspartner med mere end 20 års erfaring i autobranchen, hvilke sikrer dig den bedste rådgivning – hver gang."

 • Thomas Schack Møller

  Thomas Schack Møller

  Ford forhandler: Hillerød
  Erhvervschef

  Tlf: 21 44 12 99

  Mail:[email protected]

  Thomas: ”Via min mangeårige erfaring handler det for mig om at skabe en vedvarende relation til dig som kunde, hvor jeg kan bidrage med den helt rigtige løsning til din virksomhed, stor som lille.”

 • Magnus Gøtterup Povlsen

  Magnus Gøtterup Povlsen

  Ford forhandler: Frederikssund
  Erhvervskonsulent

  Tlf: 28 76 54 90

  Mail:[email protected]

  Magnus: ”Jeg lytter altid til kundens behov og derved finder jeg altid den bedste løsning til kunden. Jeg er meget nede på jorden og møder alle mennesker i øjenhøjde."


Andersen Biler Erhverv - Personbiler


Andersen Ford Erhverv hjælper virksomheder af enhver størrelse. Ligegyldigt hvad du har brug for, er vores engagerede team af rådgivere her for at hjælpe dig, med at finde præcis den rigtige type køretøj – og vi kan garantere at du vil få samme hjælp uanset om du leder efter en enkelt bil eller en hel bilflåde.

Erhvervsservice

Vores Erhvervsafdeling har adgang til et kæmpe lager af nye og brugte Ford personbiler, hvilket betyder at vi kan tilbyde vores kunder et fremragende udvalg af alle populære modeller. Derudover er mange af vores biler klar til omgående levering eller kan blive bestilt til at opfylde individuelle behov.

Vores erfarne team vil også arbejde sammen med dig for at finde frem til den helt rigtig finansieringsløsning som passer til dine forretningsbehov. Vi vil guide dig gennem alle eksisterende muligheder – Lejekontrakt, Operationel Leasing, Personlig Kontrakt, Betinget / Ubetinget Salg – og hjælpe dig med at forstå det hele, så du kan være sikker på at du træffer den rigtige beslutning. For at gøre det så stressfri som muligt at købe din(e) nye bil(er) vil vi også tilbyde følgende serviceydelser:

 • Bestille testbiler
 • Arrangere et on-site virksomhedsbesøg på et belejligt tidspunkt for dig
 • Hjælpe med at forstå vilkår og betingelser der er rigtige for dig
 • Håndtering af bilens serviceringsforespørgsler
 • Bilomkostninger vedrørende opkøb, ejerskab og beskatningsoplysninger

Hvis du vil vide mere om, hvordan Andersen Ford Erhverv kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte en af vores specialiserede rådgivere.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at besøge vores butik i Ballerup.

Se Fords store udvalg af biler til erhverv (ombyggede personbiler, gulplade biler, firmabiler) samt finansierings- og erhvervsleasingsløsninger, som passer præcis til din virksomhed her.
Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Andersen Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Andersen Biler A/SAnmeldelser