Vigtig info: Covid-19 (opdateret)

Andersen Biler Ford Erhverv - Varebiler og firmabiler

Andersen Biler Ford har sin egen erhvervsstyrke som kan løse alle jeres behov indenfor erhvervsbiler.

Vi hjælper med at skabe overblik og sammensætte den helt rigtige transportflåde, der passer til netop jeres virksomhed.

Uanset om I er til operationel leasing, finansiel leasing eller almindelig finansiering, så står vores erfarne erhvervskonsulenter klar til at hjælpe jer. Vi kan hjælpe med at skræddersy netop den løsning, der passer til jeres virksomhed og behov.


Pant din cola til en TRANSIT, CUSTOM eller CONNECT

Se tilbud her!

Mød jeres erhvervsforhandler herunder. 
Gå til Ballerup, København, Gladsaxe, Taastrup, Hillerød eller Frederikssund.

Ford forhandler


Kontaktinfo
Ballerup

Lars Christensen
Erhvervssalgschef
Tlf: 30 30 47 41
[email protected]

Lars: "Jeg er en erfaren erhvervschef og sætter tillid og troværdighed frem for alt, og så er en skovl en skovl og en spade en spade"


Ford forhandler


Kontaktinfo
Ballerup

Mads Nielsen
Salgstrainee erhverv
Tlf: 50 60 42 59
[email protected]

Mads: "I mit arbejde går jeg meget op i at møde kunden i øjenhøjde, på den måde er det også nemmere at rådgive om de forskellige løsninger. Jeg lægger ligeledes utrolig meget vægt på åbenhed og ærlighed, da det efter min mening giver de bedste resultater fra begyndelsen af."


Ford forhandler


Kontaktinfo
København

Thomas Bram
Erhvervskonsulent
Tlf: 50 60 55 10
[email protected]

Thomas: "Med over 25 års erfaring får du hos mig en enestående, sublim og relevant rådgivning indenfor erhvervskøb, leasing, udstyr, indretning, forsikring, serviceaftaler og bildekoration – kom forbi KBH flotteste FORD Erhvervscenter og få byens bedste kaffe og en forståelig snak om din næste gulpladebil."


Ford forhandler


Kontaktinfo
Gladsaxe

Henrik Hollænder
Erhvervskonsulent
Tlf: 23 68 67 68
[email protected]

Henrik: "Jeg er din fleksible samarbejdspartner med mere end 20 års erfaring i autobranchen, hvilke sikrer dig den bedste rådgivning – hver gang."


Ford forhandler


Kontaktinfo
Gladsaxe

Nadia Halgreen
Key Account Manager
Udbud ved offentlige og private
Tlf: 50 60 55 94
[email protected]

Nadia: ”Jeg lægger høj vægt på faglighed, branchekundskab samt kundeservice. Jeg ser hele tiden muligheder for at udvikle og dygtiggøre mig, og forsøger dagligt at tænke i nye baner. Jeg er struktureret, organiseret og stærk i det administrative og tekniske. Jeg er udadvendt og imødekommende, og møder dig altid med et smil."


Ford forhandler


Kontaktinfo
Taastrup

Jan Tholstorf
Erhvervskonsulent
Tlf: 50 60 55 00
[email protected]

Jan: ”Hos mig er det ret nemt at være kunde. For selvom jeg har kontor i Sjællands største Ford-forretning, så behøver du ikke at finde tid og vej til at besøge mig. Jeg nyder nemlig at køre og kommer hellere end gerne ud til dig og din virksomhed, for at høre mere om jeres behov. På den måde er der tid og overskud til indgå i en interessant dialog. Kort sagt: Jeg vil mine kunder, når de vil mig.”


Ford forhandler


Kontaktinfo
Hillerød

Thomas Schack Møller
Erhvervschef
Tlf: 21 44 12 99
[email protected]

Thomas: ”Via min mangeårige erfaring handler det for mig om at skabe en vedvarende relation til dig som kunde, hvor jeg kan bidrage med den helt rigtige løsning til din virksomhed, stor som lille.”


Ford forhandler


Kontaktinfo
Frederikssund

Magnus Gøtterup Povlsen
Erhvervskonsulent
Tlf: 28 76 54 90
[email protected]

Magnus: ”Jeg lytter altid til kundens behov og derved finder jeg altid den bedste løsning til kunden. Jeg er meget nede på jorden og møder alle mennesker i øjenhøjde."


Andersen Biler Erhverv - Personbiler


Andersen Ford Erhverv hjælper virksomheder af enhver størrelse. Ligegyldigt hvad du har brug for, er vores engagerede team af rådgivere her for at hjælpe dig, med at finde præcis den rigtige type køretøj – og vi kan garantere at du vil få samme hjælp uanset om du leder efter en enkelt bil eller en hel bilflåde.

Erhvervsservice

Vores Erhvervsafdeling har adgang til et kæmpe lager af nye og brugte Ford personbiler, hvilket betyder at vi kan tilbyde vores kunder et fremragende udvalg af alle populære modeller. Derudover er mange af vores biler klar til omgående levering eller kan blive bestilt til at opfylde individuelle behov.

Vores erfarne team vil også arbejde sammen med dig for at finde frem til den helt rigtig finansieringsløsning som passer til dine forretningsbehov. Vi vil guide dig gennem alle eksisterende muligheder – Lejekontrakt, Operationel Leasing, Personlig Kontrakt, Betinget / Ubetinget Salg – og hjælpe dig med at forstå det hele, så du kan være sikker på at du træffer den rigtige beslutning. For at gøre det så stressfri som muligt at købe din(e) nye bil(er) vil vi også tilbyde følgende serviceydelser:

  • Bestille testbiler
  • Arrangere et on-site virksomhedsbesøg på et belejligt tidspunkt for dig
  • Hjælpe med at forstå vilkår og betingelser der er rigtige for dig
  • Håndtering af bilens serviceringsforespørgsler
  • Bilomkostninger vedrørende opkøb, ejerskab og beskatningsoplysninger

Hvis du vil vide mere om, hvordan Andersen Ford Erhverv kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte en af vores specialiserede rådgivere.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at besøge vores butik i Ballerup.

Se Fords store udvalg af biler til erhverv (ombyggede personbiler, gulplade biler, firmabiler) samt finansierings- og erhvervsleasingsløsninger, som passer præcis til din virksomhed her.

Aktuelle tilbud

Se tilbud fra Andersen Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Andersen Biler A/SAnmeldelser