Derfor er Ford Kuga den mest solgte Plug-in Hybrid for 3. år i træk

20-02-2023

Siden lancering af Ford Kuga Plug-in Hybrid i 2020 har den toppet listerne over mest solgte Plug-in Hybrider i Danmark!

Der er sket meget i bilmarkedet og elbiler indenfor de seneste 3 år - alligevel ligger Ford Kuga for tredje år i træk som den mest solgte Plug-In Hybrid i Danmark. 

Ford Kuga Plug-in Hybrid - Fords første Plug-in Hybrid

Udover at være den første af Fords Plug-in Hybrid modeller var Kuga derudover også den første SUV bygget på Fords nye C2-arkitektur. Dette betød mere rummelighed i kabinen, bedre brændstoføkonomi, en vægtreduktion på op til 90 kg og 10 procent stivere karosseri for optimeret aero- og køredynamik.  

Kuga plug-in hybrid køreegenskaber

Stuart Rowley, præsident hos For Europa udtalte i sin tid: 

“Den nye Kuga er det bedste eksempel på Fords designtilgang om at have mennesket i centrum. Den er udviklet i tæt samarbejde med vores SUV-kunder og kommer i et hidtil uset udvalg af hybridvarianter med luksuriøs komfort og avancerede teknologier, der gør hverdagen nemmere,”  

Ford Kuga har i den grad levet op til de tidligere ambitioner omkring rummelighed, luksuriøs komfort og avancered teknologier med mennesket i centrum.

Top karakter i sikkerhed

Ford Kuga opnår topkarakterer i sikkerhed og 5-stjerner fra Euro NCAP. Ford Kuga har en række sikkerhedsfunktioner såsom: Pre-collision assist, lane keeping system, blind spot information system og meget mere der hjælper dig med at opnå topsikkerhed.

Kuga plug-in hybrid sikkerhed

Book prøvetur

VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT OG SENEST DEN NÆSTE ARBEJDSDAG.

Jeg vil gerne modtage markedsføring og nyheder fra denne virksomhed og de tilknyttede aut. partnere.
Jeg accepterer vilkår og betingelser og privatlivspolitik for denne hjemmeside.

Følg Andersen Biler på 

  • Facebook
  • Linkedin
  • YouTube


Kuga 2.5 PHEV 225 hk ST-Line X CVT Aut MY23.25. 100,0 km/l, CO2-udledning 22 g/km. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. 12 mdr. Samlet betaling i perioden: kr. 47.940.

Privatleasing er kun via Ford Credit (Santander Consumer Bank). Alle priser er inklusiv serviceaftale og leveringsomkostninger. Priserne er eksklusiv obligatorisk kaskoforsikring, samt eventuelt ekstraudstyr og grøn ejerafgift. Positiv kreditvurdering samt betaling gennem betalingsservice forudsættes. Tilbuddet er gældende for biler med salgskontrakt senest d. 31.03.2023 eller så længe lager haves, og gælder ved registrering i 2023. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer. Prisen er inkl. leveringsomkostninger på kr. 4.280 og 30 dages gratis Ford Forsikring som tilbydes alle private kunder ved køb og leasing af nye biler. Forhør dig hos en Ford forhandler. *Såfremt bilens CO2 niveau stiger ved valg af ekstraudstyr kan halvårlig ejerafgift stige og samtidig påvirke leasingydelsen.


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Andersen Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Andersen Biler A/S


Anmeldelser