8 gode grunde til at vælge den nye Ford Puma

16-07-2020

DEN NYE FORD PUMA

Skabt til at give dig mest muligt ud af din moderne livsstil.


Vi har herunder valgt 8 gode grunde til at den nye Ford Puma er en god og praktisk bil til din sommerferie. 


1. Klassens bedste og mest kompromiløse baggagerum

Det helt store plus ved den nye Ford Puma er dens store bagagerum, der gør enhver pakning let og behagelig. Med Fords Megabox er der helt sikkert plads til alle familiens kufferter. Og har du planlagt en golf- eller fisketur er der også god plads til udstyret.  2. Nem at rengøre

Hvad end din ferie står på sol og strand, havearbejde i sommerhuset eller vandreture i det danske vejr, så kan du trygt tage afsted med den nye Ford Puma. Baggagerummet kan nemlig nemt renses gennem et afløb, der gør den ideel til opbevaring af eksempelvis vådt badetøj eller haveplanter.  3. Prisvindende ydeevne 

Elektrificeret kørsel behøver ikke betyde kompromis. Puma kommer med Fords 1,0-liters EcoBoost-benzinmotor, der er seksdobbelt vinder af den prestigefyldte motorpris International Engine of the Year. Du kan få Puma med 125 eller 155 hestekræfter, der begge giver dig samme kompromisløse ydeevne, som du ville forvente af en konventinel 1,5-liters motor – bare med bedre brændstoføkonomi og lavere CO2-udslip.


4. Ford Puma roses for dens gode køreregenskaber

Den nye Ford Puma roses af blandt andet EktraBladet for dens "(...)særdeles gode køreegenskaber": "Med hybridteknik, SUV-look, særdeles gode køreegenskaber og praktiske løsninger fremstår Puma som en helstøbt bil til nutidens forbrugere."

Kilde: EktraBladet


5. Ikke mere bøvl med bilnøglen

Pumas håndfri bagklap giver nem adgang til bagagerummet, selv når du har hænderne fulde. Med din fjernbetjente bilnøgle i lommen eller tasken skal du blot foretage en let bevægelse med foden under kofangeren, så lystrer bagklappen. Den kan også åbnes og lukkes, mens du sidder i bilen.


6. Puma holder børnene sikre

Puma holder de mindre medpassagerer sikre på hver køretur med ISOFIX-fastgøring til to autostole på bagsædet.


7. Koncert på hjul

At lytte til musik skal være en gennemført sanseoplevelse. Og det er præcis, hvad du kan forvente i den nye Ford Puma, der fås med B&O-lydsystem – et førsteklasses lydsystem på 575 watt, der er særligt udviklet og fintunet til Puma af B&O's lydspecialister. Opsætningen består af 10 højtalere, der er både kraftfulde og rige på detaljer med en subwoofer, som er indbygget i den bagerste skillevæg. Så du kan roligt skrue op i din rullende koncertsal af en bilkabine.


8. Sæder med lændemassage

Ford Pumas forreste sæder har indbygget massagefunktion til lænden, der giver ekstra støtte og komfort. Funktionen har 3-vejs justerbare massageindstillinger og aktiveres ved enkelte tryk.

Fås kun i Titanium 

Kontakt osBook en prøveturLæs mere om Ford Puma


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Andersen Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Andersen Biler A/S


Anmeldelser