Vigtig info: Covid-19 (opdateret)

Fords forpligtelse til at lade Europa op

Ford bestræber sig på at være førende inden for levering af elektrificerede køretøjer med let adgang til opladning i hele Europa.


 • Opladning derhjemme
 • Opladning derhjemme?

  Det anbefales ikke at oplade din bil i et almindeligt 230V-stik derhjemme. Dette er ikke den hurtigste måde at oplade batteriet på, da strømforsyningen fra et husholdningsstik er begrænset. Sikkerhedsstyrelsen anbefaler, at man kun gør det i nødstilfælde og maksimum i 2 timer.

  Hjemmeopladning af elbiler kan foretages med et Mode-2-kabel, som tilsluttes en almindelig stikkontakt i hjemmet. Denne slags opladning kaldes ofte for mormoropladning, da der ikke findes et dedikeret hjemmestik til opladning af elbiler. Hvis en almindelig husholdningsstikkontakt anvendes til opladning af en elbil, bør installationen ikke belastes med mere end 6 A over længere tid.

  Du kan læse mere på om opladning i hjemmet på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside.


 • Opladning på farten
 • Offentlig opladning og opladning på turen? 

  Vi tilbyder ladekabler til offentlig brug som enten standard- eller ekstraudstyr alt afhængigt af modellen, så du kan lade din Ford op på en af de over 100.000 ladestationer over hele Europa. Du kan være helt sikker på, at du er godt dækket ind.

  Med fx et Clever Unlimited Network abonnement kan du for en månedlig ydelse oplade lige så meget du har brug for på Clevers ladenetværk Se priser her.Ladeboks

Ladeboks

Vil du gerne oplade din Plug-in Hybrid derhjemme på en nem og effektiv måde? Så står Fords Wallbox-udvalg til rådighed. Vi ordner installationen for dig med en af vores specialiserede partnere. Vores Wallbox giver hurtigere opladningstider end opladning med almindelige husholdningsstik og er en sikker måde at oplade din Plug-in Hybrid, så du er kørende igen på ingen tid. Med en ladeboks kan du oplade din bil over natten, hvor strømmen er grøn. 

Vi samarbejder med Clever og du kan se deres udvalg samt priser her: Se pris for ladeboks

Ford Credit Leasing

Opladninsgnetværk

Ford er også en af grundlæggerne af et af Europas hurtigst voksende opladningsnetværk: IONITY. IONITY vil tilbyde Ford elbils-ejere markeds førende opladningshastigheder til nedsat pris. I maj 2019 offentliggjorde IONITY åbningen af sin 100. højeffektive ladestation i Europa, hvilket markerer et stort skridt i retning af at opfylde målet om at åbne 400 IONITY-højeffektslokaliteter i hele Europa inden udgangen af 2020.


 • Ladeboks
 • Let at oplade

  Med FordPass-appen på din telefon behøver du aldrig at bekymre dig om, hvorvidt din elektriske bil er opladet eller ej. Du skal blot åbne appen FordPass for at kontrollere tilstanden af dit elektriske batteri, og om det skal oplades før din næste tur.

  Vi samarbejder også med NewMotion, som opbygger Europas største offentlige opladningsnetværk. Dette partnerskab giver dig mulighed for via din smartphone at finde ud af, hvor de nærmeste offentlige opladningssteder er, hvordan du kommer dertil, og hvor meget det vil koste at oplade din elbil fuldt ud. Du kan også finde ud af, hvilke offentlige opladningspunkter der er på din planlagte rejse – hvilket betyder, at du kan oplade dit elektriske køretøj på farten uden at gå på kompromis med din nuværende rute.


Opladning af batteri

Du kan holde dit elektriske køretøj opladet på flere måder, fra at tilslutte el-nettet, til avanceret selvladningsteknologi. Se denne animation for at få et overblik over de mest almindelige måder, du kan sikre at din bil er opladet og klar til at køre, når du er.


Kontakt os Læs mere her


Hvilke el og hybrid modeller kan du vælge?


Nyheder og events


Vilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere